Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2018

Gösterim: 1367

Rektörümüz ''İl Koordinasyon Kurulu'' ve ''Üniversite ve Yurtlar Güvenlik Tedbirleri Kurulu'' Toplantılarına Katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Balıkesir Valimiz Ersin Yazıcı başkanlığında Balıkesir Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü'nce gerçekleştirilen ''Üniversite ve Yurtlar Güvenlik Tedbirleri Kurulu'' toplantısına katıldı. Toplantıda üniversiteler ve öğrenci yurtlarının eğitim-öğretim ve yaşam alanlarında daha güvenli ortamların oluşturulması konuları görüşüldü.

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, ''Üniversite ve Yurtlar Güvenlik Tedbirleri Kurulu'' toplantısı sonrasında ikinci olarak ''İl Koordinasyon Kurulu'' toplantısına katıldı.Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) toplantı salonunda Vali Ersin Yazıcı başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir, Vali Yardımcıları İsmail Demirhan, Şükrü Kara, İlçe Kaymakamları, İlçe Belediye Başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri katıldı.

2018 yılı ikinci dönem İl Koordinasyon Kurulu toplantısında, yatırımcı kuruluşların bir önceki döneme ait yatırım projeleri değerlendirilerek yatırımcı kuruluşlar arasında koordinasyon sağlanması konusunda görüş alış verişinde bulunuldu.