Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2018

Gösterim: 3164

Susurluk Dört Mevsim Et Mamülleri Fabrikasına Teknik Gezi Düzenlenmiştir.

Yüksekokulumuz Gıda İşleme Bölümü Et ve Ürünleri Teknolojisi Programı öğrencileri Susurluk Dört Mevsim Et Mamülleri Fabrikasına Prof.Dr. Hüseyin ESECELİ nezaretinde teknik geziye katıldılar.

Bölgenin en modern tesislerine sahip Susurluk Dört Mevsim Et Mamülleri Fabrikası Yetkilisi Sayın Musa GÖÇER tesisin işleyişi hakkında bilgiler verdi.

Canlı hayvan kesimini ilgi ile izleyen öğrenciler derslerinde işledikleri konuları ayrıntılı bir şekilde hem Sayın Musa GÖÇER hem de Prof.Dr. Hüseyin ESECELİ tarafından öğrendiler.

Teknik gezi öğrencilerimizin Susurluk Dört Mevsim Et Mamülleri Fabrikası Yetkilisi Sayın Musa GÖÇER’e ilgisinden dolayı teşekkürlerini ilettikten sonra sona ermiştir.